Det første skridt i at skabe en plan for din lille virksomhed eller store virksomheder, er at forstå tydeligt, hvad du har nu. Dette betyder ikke, du behøver at gøre en software revision eller hardware inventory. Du nødt til at forstå de programmer, du bruger til at køre din forretning, og den aktuelle strøm af informationer i hele buisiness og til og fra kunder og leverandører.
Det næste skridt er at beslutte, hvor du vil hen. Hvad ønsker du at få fra dit netværk. Ville det være bedst at fokusere på at forbedre produktiviteten? Derefter vil du måske automatisere din ordre indrejse proces. Gør det mere mening at tilføje salg? Derefter tilføje eller finjustere din sales force automation software.
Nu sammenligne din vurdering fra det første trin med resultaterne fra det andet trin og peform en simpel mangelanalyse. Hvad vil vi og hvad har vi? Som en del af analyse, du bør tage at tegne nogen små virksomheder teknologi tendenser, der kan være gavnligt for din virksomhed.
Inden du sætter din plan til papir oversigtsartikel vores lille business netværk retningslinjer. Det er en serie af små artikler, der beskriver hvad din teknologi skal se ud og hvilke områder du skal lægge dine penge og personlige ressourcer for.
Nu til den vigtigste del! Oprette en strategi for at supplere din teknologi plan. Vi har kørt på tværs af så mange små virksomheder, der skaber en meget flot teknologi plan, men de har ingen strategi for at sætte det at placere. Den strategiske plan er simpelthen en liste over milepælene i projektplanen teknologi, og en sti til at nå dem.
Hvis den første del af din teknologi planlægning er at opgradere dine servere det tilsvarende stykke af den strategiske plan bør se noget som dette:.
Opgradere de vigtigste filserver:
Købe en Dell Server #000145 på $2300 af August
Købe en opgradering af Windows server-software
Opgradere tape drev og backup software
Udfør opgraderingen af September 15th.
Re installere den eksisterende server som en testserver for IT-afdelingen.
Teste opgraderingen og gå videre til trin 2, regnskabsmæssige arbejdsstation opgraderinger
Overdrevent kompliceret intet, men det gør det muligt for dig at spore dine fremskridt. Tænk på planen som hvor gør du ønsker at gå? Den strategiske plan er, hvordan vi kommer derhen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.