Der er ingen spørgsmålstegn ved, at mængden af uafhentede penge eller ejendele af både statslige og føderale agenturer er overvældende og vokser hvert år – nuværende skøn menes at være over 40 milliarder dollars.

På strejftog til nye indtægtskilder, cash-strapped stater pouncing på UAFHENTEDE ejendom ved afkortning hvileperioden mest forladte ejendom og strengt håndhæve deres statuer for indehavere eller virksomheder til at overføre disse midler til statens forældremyndighed. Hvis en stat revision opdager virksomheden har været laxed eller underrapporteret disse midler ansigt stiv bøder. Som et resultat i de sidste par år, millioner af uafhentede konti værd over en $ milliarder overføres til USA hvert år.

Med alt dette sagt, fremkomsten af uafhentede penge websteder er dukket op på internettet i håb om at få fra sådan. Nogle er legit og tilbyder en værdifuld service og oplysninger for at hjælpe en med at finde en uafhentede eller tabt aktiv. Men mange tilbyder en ubrugelig, vildledende og dyre service især dem, der markedsfører sig som “Fri” og “INSTANT” søgninger.

Her er 3-gren fælde og hvordan det virker:

Der er ingen nationale database for uafhentede konti. Hver stat har sin egen uafhentede ejendom Division og hver føderale agentur håndterer sine egne uafhentede regnskaber. Af den tidligere, og mange af de sidstnævnte har online databaser at søge.

Webstederne har samlet et par millioner navne med uafhentede konti fra staternes online databaser, der let kan gøres med software, som konverterer det online oplysninger til deres egen database. Selv om disse websteder har kun behandlet/sorterede kun 5 millioner +/-konti, deres database vil sandsynligvis have 90% + af alle amerikanske sidste/efternavne.

Man bliver bedt om at indsætte dit navn i deres ransage boks… og den “Instant” resultatet siger der er dvs) $25.000 uafhentede penge i dit navn. Nå, der kan være mange / hundredvis af andre med dit navn og deres software genererer varierer stavemåder, variationer af knytnæve navn eller talrige første initialer dvs) Hvis dit navn var Cathy Stevens, forespørgselsresultaterne ville omfatte: C. Stevens, Kathy Stevens, K. Stevens eller Hvis navnet var William Smith, ville forespørgselsresultaterne omfatte Will Smith, Bill Smith, Billy Smith, G.w. Smith og B. Smith. Web site software aggregater alle tilgodehavender under disse variationer at puste beløbet i dollar… lokke en til at abonnere.

De 2 lag af fælden er mere alvorlig. De foregiver, at de normalt opkræver dvs) $29,95 for en enkelt søgning, men en særlig fremme tillader ubegrænset søgninger i 30 dage for kun $12,95 – en del rigtigt?! Først og fremmest, at foretage en grundig søgning, skal man kontrollere regelmæssigt for at finde nogen tabt aktiv. Ens uafhentede aktivet kan ikke overføres til staten og placeret i sin database indtil 2006 eller 2007. Man skal have ubegrænset adgang til de relevante og aktuelle databaser. Bemærk igen, databaser, disse websteder er ikke kun begrænset, men også ufuldstændig og ikke opdaterede.

Det bliver bedre/dårligere. Hvis man ikke læser de vilkår og betingelser, vil du blive opkrævet $29,95 i slutningen af perioden på 30 dage hvis du ikke opsiger abonnementet. Baseret på ens kreditkort faktureringsperiode, kan man ikke se den anden afgift (forudsat du har glemt at annullere) i sætningen indtil endnu en $29.95 debiteres på dit kreditkort.

Endelig, nogle af disse tjenester foregiver en 100% pengene tilbage garanti. Man får sit abonnement tilbage hvis staten siger uafhentede kontoen findes i deres database ikke er dit? Deres databaseoplysninger kom fra statens database. De oplysninger, der ledsager de uafhentede konto vil helt sikkert fortælle en, hvis det er dit. Man får kun en refusion, hvis staten nægter at returnere din retmæssige konto. Det er ikke lovligt. Garantien er værdiløse. Plus eventuel skriftlig korrespondance til staten kunne tage 4-6 måneder til at bekræfte, at kontoen uafhentede var aldrig din. Disse web sites er bank på en vil ikke følge op og ikke gider at indsende ‘Money Back Guarantee’ restitution efter 4-6 måneder.

Her er de steder, der tilbyder sådanne tjenesteydelser og har samme limited, ufuldstændige og ikke aktuelle database. De skjule sig under forskellige webadresser og datterselskaber, men synes at være de samme efter “Whois”.

www.cashunclaimed.com

www.cashclaim.com

www.Lost-Money.CashClaim.com

www.USunclaimed.com

www.Unclaimed-Prop.CashClaim.com

www.foundmoney.com

Der er websteder, der tilbyder en værdifuld service til at bistå en i at placere uafhentet eller tabt penge eller ejendom. Bare vær forsigtig med over tjenester og deres dyre fælder. De kun virkelig grundig søgning er at have adgang til alle stater og andre databaser og Søg regelmæssigt. En 30 dages adgang til en begrænset og ufuldstændige database er spild af penge. Dem uafhentede ejendom ikke kan overføres til en stat eller andre statslige organ og opført i sin online database indtil 2006 eller deromkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.