Når du køber noget, kan du købe i en af to markeder. Først er at købe på vilkår på detailmarkedet og andet er at købe engros kontanter marked. Dette kan illustreres ved at referere til de største Køb vi alle gør i vores levetid – Real Estate.
I tvunget de seneste år, når du køber et hus, det er nemt at få finansieringen af den første pant, så sælgeren ikke er til at finansiere hele salg. Hvad jeg mener er sælgeren ikke bliver din første pant indehaveren, banken låner penge og sælger få kontanter. Desuden vil han sandsynligvis gøre nogle indrømmelser, hvis han ikke behøver at bære tilbage en anden trust deed.
Derfor giver sælgeren alle cash, vil normalt får du en bedre aftale end at spørge sælgeren til at lade dig købe hus med en meget lav udbetaling med ham transporterer tilbage en anselig trust deed. De store besparelser kommer når du køber fast ejendom, der ikke har nem institutionel finansiering tilgængelige. Køb af ledig jord kan være det bedste eksempel.
Min far var interesseret i at købe industriel masser i byen Montebello lige øst for downtown Los Angeles. Det var under 1960-erne. I disse dage var det almindeligt, at en køber til at sætte ned 20% og sælger til at finansiere de resterende 80% for 10 år på 8% i rente. For eksempel: en $10.000 masse ville koste dig $2.000 ned med $97.06 betalinger hver måned. Efter 10 år ville summen af hovedstolen og rentebetalinger være $13,647.45. Hvis du ønskede at bygge på den ejendom, du var nødt til at afbetale lån jord først. Sælgerne vil så ikke nødt til at vente hele 10 år før det bliver alle deres penge.
Mange ejere af ejendomme solgte deres ejendom, fordi de ville have penge og få de $2.000 ikke var mange penge til dem. Så ville min far tilbyde $5.000 alle kontanter til sælgerne. Mere end 1 ud af 5 ville tage pengene op foran i stedet for venter betalinger over 10 år. Ved at tilbyde ekstra $3.000 cash ned, gemte min far $8,647.45 på salg ($5.000 på pris nedskæring), forhøjet med en rente på noten. Nu, er at købe engros!!
Købe biler kan gøres på samme måde. Når du betaler detail, fortæller dealeren månedlige betalinger. Hvis han sænker prisen, vil han hæve renten. Når du køber for kontanter, kan han kun snakke pris. Når du leje en bil, fortælle ikke de endda dig prisen!
Den vigtigste overvejelse i leje en bil eller ej, er lavet af leasingselskabet at være alt om hvad den månedlige betaling vil være og hvor meget ekstra det vil koste dig når du kører over 12.000 miles om året. Nogensinde finansieret en brugt bil fra “no credit check” forhandler? Han får du til 36% i rente på balance du låne, efter at få en 50% ned betaling fra dig. Så hvis du går glip af en betaling han tager bilen og anlægger du for forskellen. Køb hvad du kan betale kontant og gemme gør långivere rige.
Jeg læse en rapport, når der sagde, at den gennemsnitlige mand gør $1.500.000 i sin levetid. Af dette beløb bruger han $600.000 for at betale renter på sine indkøb. Lad os se på køb af et hjem, fra en lidt anden synsvinkel. En mand, der gør $1.500.000 i livet vil være tjener i gennemsnit omkring $30.000 om året eller $2.500 pr. måned.
Han kan tillade sig at bruge 40% af sin indkomst på leje eller en pant betaling. Det betyder, at han har råd til en $150.000 hus. Hvis han kan kvalificere sig til en 90% lån ville han skylder $135.000 på 8% afskrives over 30 år. Det betyder, at han betaler $221,609.58 interesse plus $150.000 hovedstol til at købe dette ene hus og betale over 30 år. Interesse alene er næsten 15% af sin levetid indtjening! Købe noget på kredit kan koste dig mere end detailprisen fordi du skal tilføje interessen for varens pris.
Mit forslag. Køber for kontanter og forhandle til den bedste pris, du kan få. Hvis du skal låne, betale det så kort en tid muligt. Også, aldrig låne til eget forbrug. Udskyde Køb længe nok til at betale kontant. Hvis du ikke har råd til at vente, indtil du spare penge, bør du købe varen. Det er bare alt for dyrt. Hvis du vil købe på betalinger gør det dyrere endnu højere end kontantprisen, så det bliver endnu dyrere. Så hvis du cant råd til den kontante pris, du absolut ikke har råd til den finansierede pris. Mit forslag er at betale kontant og købe engros. KØBE BEDST, BETALE KONTANT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.