Har du nogensinde lagt mærke til hvordan praktisk disse gigantiske office super butikker er? Jeg mener, vi alle bruger dem. De er på hvert hjørne herude i forstæderne til Boston. Det er Officethis eller Officethat eller noget som papirclips, du ved, alle de store spillere. Nå, har jeg for nylig indså, at i de sidste 10 år af velstand, min lille virksomhed har betalt en stor præmie for denne bekvemmelighed. I de sidste mange måneder, som følge af den nylige økonomiske afmatning i vores lokale økonomi, har jeg blevet gør alt, hvad jeg kan for at lukke huller i vores udgifter og forsøger at “trimme fedt” så at sige. Heldigvis er dette noget, mig selv, min konkurrence og andre lokale virksomhedsejere ikke er bekendt med. Vi har alle haft fremgang og har sjældent, hvis nogensinde, bekymret om penge.
En aften jeg var shopping med min familie på Wal-Mart laste op på familiens ting og jeg kunne ikke undgå at bemærke, at det samme 100ct (eller meget lignende) manila mapper at jeg betalt næsten $7,00, for flere timer tidligere på Officethat var tilgængelige på Wal-Mart på en hverdag lave pris på $1,77. Nu, jeg aldrig påstået at være et geni, men en $5,00 forskel på et produkt at jeg køber 5 kasser med en måned er en $25,00 en måned besparelser. Der er naturligvis $300 om året. Jeg indså hurtigt, at jeg var på noget, men jeg regnede med det var blot et lykketræf. Jeg havde også købt en ny vand Bobleflasken og en mini bar type køleskab tidligere og de begge koster $149,00 hver, så jeg regnede jeg ville gå og tjek at midtergangen. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, da jeg fandt en vand Bobleflasken/mini køleskab combo for kun 99,00. Selvfølgelig købte jeg den på stedet og da jeg kom tilbage til mit kontor næste morgen jeg ompakket køleskab og vand Bobleflasken og tilbage til Officethat gik de med fem kasser af manila mapper og et par andre overpris poster og jeg gemt mere end $225.00. Ikke for lurvet. Og at tro, at dette var kun en tur gennem de seneste ti år. Hvor meget kan jeg har været at gemme hele tiden?
Når jeg forsøger at nævne dette at finde til folk i min lokale erhvervsliv jeg høre ting som “hvem bekymrer sig, det er alle en skrive alligevel” eller “du skal købe amerikansk” (som hvis disse office superstores alle læsset med amerikanske lavet produkter.) Disse er begge nogle af de værste undskyldninger for at bruge alt for mange penge uden grund, jeg nogensinde har hørt. Det er en afskrive men spare flere hundrede dollars om måneden på office-produkter giver mere fleksibilitet i andre områder af min virksomhed. Så vidt den gamle “Køb amerikansk” ting gør denne ene mig grine; Jeg ville bogstaveligt talt nødt til at ansætte en fuldtids medarbejder til at bestemme hvad er lavet her og hvad der ikke er. Jeg reagerer plejer bare med noget lignende “Jeg vil købe alt amerikansk hvis du begynde at købe amerikanske benzin eller begynde ridning din cykel.” Jeg er lige så amerikansk som den næste person, hvis forfædre kom over på Mayflower men bundlinjen er, at når jeg er færdig med mit kontor forsyning Køb nu jeg har en masse penge til overs.
Må ikke få mig forkert, jeg stadig bruge office superstores for visse elementer, når jeg ikke har tid til at gå ind i et stormagasin, (de er bekvemme) og en eller to små elementer, det er værd at betale mere. Når jeg har brug at fylde mit levering kabinet, på den anden side jeg vil helt sikkert tage en tur til Wal-mart, K-mart eller endda målet gemme bogstaveligt talt et bundt af kontanter. Jeg kan simpelthen ikke passe, hvordan pænt organiseret office goliaths er fordi med en lidt større indsats kan du finde alt hvad du behøver for dit kontor og lidt mere samtidig spare hundredvis af dollars på et stormagasin.
Copyright 2005 overkommelige beton skæring, Inc. Alle rettigheder forbeholdes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.